Deelname Legal People Amsterdam City Swim 2016

Aanstaande zondag, 11 september 2016, is het zover! 2 teams van 4 personen van Legal People nemen deel aan de Amsterdam City Swim ten behoeve van de ziekte ALS. Wij hebben de afgelopen weken geld ingezameld en getraind om het 2016m. lange parcours van het Scheepvaartmuseum naar de Keizersgracht via de Magere Brug over de Amstel zwemmend af te leggen.

VLNR: Erwin Bouwman, Koen Hemmes, Mariëtte van Brussel, Onno Verkuyl en Willemijn Schinck @ Wijde Blik, Kortenhoef. Op deze foto afwezig, maar op de grote dag erbij: Wouter Metz, Bodil Horsten en Lauren Fabels.

Tot dusverre staat de teller van onze gezamenlijke sponsoropbrengst op € 3.899,10. Als je dit initiatief een warm hart toedraagt, is een donatie voor dit mooie doel van harte welkom!

Ons herenteam kun je eenvoudig sponsoren via de volgende link:

https://www.amsterdamcityswim.nl/doneren/?participant_id=174&type=team

Ons damesteam kun je ook heel eenvoudig sponsoren via de volgende link:

https://www.amsterdamcityswim.nl/doneren/?participant_id=200&type=team