Inspiratie

Unieke PACT-meting bij Legal People!

Legal People heeft een uniek assessment ontwikkeld, op maat gemaakt voor juristen. Deze Pact-meting is ontwikkeld in samenwerking met het Hoofdkantoor op basis van ACT (Analytical Competence Tool). Deze Pact-meeting laat zien of iemand van nature het beste past in de rol van advocaat, bedrijfsjurist of bijvoorbeeld compliance officer.

De combinatie van deze unieke meting met onze gestructureerde manier van interviewen geeft tevens inzicht in wat iemand energie geeft en wat energie kost en leidt tot meer valide uitspraken over de mate waarin iemand succesvol kan zijn in een nieuwe functie.

Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn bij het selecteren van de juiste kandidaat en om de kandidaat te kunnen adviseren bij de keuze voor de juiste positie, blijft Legal People haar dienstverlening continu verbeteren. Deze extra investering in onze kwaliteit nemen wij zelf voor onze rekening.

Als je meer wilt weten over de impact van deze meting op een search traject door Legal People, wil ik je daar met alle plezier meer over vertellen. Ik ben bereikbaar via tel: 020-612 55 22 of nfokma@legalpeople.nl

 

Nienke Fokma werkt al bijna 20 jaar in de search & selectie van juristen en heeft de meting samen met het Hoofdkantoor op maat gemaakt voor onze dienstverlening.