Maak kennis met…

Charlotte van Kekerix

Functie: Executive Search Assistant
Leeftijd: 24
Studie: Hotel- en Eventmanagement (BBA), Hogeschool TIO Amsterdam

Hoe ben je bij Legal People terecht gekomen?
Na ruim een jaar met plezier gewerkt te hebben bij de ABN-AMRO werd het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière. Op het moment dat Legal People met mij contact opnam en ik de vacature zag voor Executive Search Assistant, was ik gelijk enthousiast. Ik heb altijd al een passie gehad voor gastvrijheid en ik vind het daarom ook erg fijn wanneer ik iets voor andere mensen kan betekenen. Dit sluit goed aan bij mijn werkzaamheden bij Legal People.

Wat is jouw favoriete plek en bezigheid in Amsterdam?

Ik heb een grote liefde voor de stad Amsterdam. Er is ontzettend veel te doen en er zijn zoveel leuke restaurants. Mijn favoriete plek in Amsterdam is het Vondelpark, een prachtig park verwacht je niet in de stad. Nu heb ik het geluk dat Legal People om de hoek bij het Vondelpark zit en dat ik daar elke dag een rondje kan lopen.