Nieuwe energie!

1. Bij welk bedrijf ga je werken en in welke rol?

X5 Retail Group N.V. als Assistant Company Secretary

2. Wat deed je hiervoor?

Ik was Company Secretary en Senior Legal Counsel bij CreditAccess Asia N.V.

3. Wat is de reden van je overstap?

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en een volgende stap in mijn carrière.

4. Welke rol heeft Legal People hierin gespeeld?

Ik ben benaderd door Legal People voor de open positie. Aan het begin van mijn carrière ben ik in contact geweest met Legal People en is mijn profiel opgeslagen. Nu was er een goede match tussen mijn profiel en het profiel dat werd gezocht door X5 Retail Group N.V.

Het contact liep gemakkelijk en informeel. Na een leuk en inzichtelijk kennismakingsgesprek met Nienke werd ik voorgesteld. Legal People heeft mij goed begeleid in de gehele sollicitatieprocedure en voortdurend op de hoogte gehouden over ontwikkelingen daarin, met uiteindelijk een positief resultaat!

Masja Brayer