Maak kennis met…

…onze nieuwe LP’er:

James Haar

Functie: Stagiair
Leeftijd: 25
Studie: Human Resource Management aan de Hogeschool Leiden

Vertel eens iets over jezelf:
Ik ben geboren en getogen in Den Haag, maar woon tegenwoordig in Leiden vanwege mijn opleiding HRM aan de hogeschool. Mijn favoriete dingen om te doen, zijn tijd met m’n vrienden doorbrengen, squashen, luisteren naar het kerstalbum van Michael Bublé in de winter en veel op het strand zijn in de zomer. Daarnaast kijk ik veel Formule 1 en is mijn droom om ooit Japan een keer te ontdekken.

Hoe ben je bij Legal People terecht gekomen?
Al enige tijd was ik op zoek naar een afstudeerstage en wist een huisgenoot van mij toevallig dat er bij Legal People een vacature openstond voor een stageplek die erg aansloot op mijn interesses. Vervolgens ben ik gaan solliciteren en voordat ik het wist, kreeg ik de stageplek aangeboden.

Kun je iets meer vertellen wat je gaat onderzoeken voor je scriptie bij Legal People?
Door de ontwikkelingen op het gebied van technologie en social media die met de jaren steeds toenemen, wil ook Legal People met de trends mee blijven gaan. Mijn taak is daarom te onderzoeken welke technologische middelen en social media bij kunnen dragen aan het verbeteren van de bedrijfsvoering. Op die manier blijft de organisatie innovatief en vergroot het haar mogelijkheden om succes te behalen bij zowel klanten als kandidaten.

Wat is jouw ideale toekomstige baan?  
Mijn ideale toekomstige baan zou een baan zijn bij een grote internationale organisatie, waarin ik een adviserende rol heb op strategisch niveau binnen HR. Ik zou het dan ook heel gaaf vinden om in het buitenland te werken of om te reizen voor mijn baan.