Maak kennis met…

Eva de Wijze

  1. Vertel eens iets over jezelf

Anderhalf jaar geleden ben ik verhuisd van Nijmegen naar Amsterdam voor het werken bij TIG Sports. Om nieuwe mensen te leren kennen ben ik lid geworden bij hockeyclub VVV dames 2. Binnen dit team staat presteren en plezier centraal. Zo gaan we samen weekendjes weg, gaan we samen op wintersport en gaan we naar festivals. Sinds kort heb ik ook OneFit ontdekt. Dit is voor mij het ideale sportabonnement om fit te blijven.

Daarnaast probeer ik 1x in de 1,5 maand naar Nijmegen te gaan om een beetje de rust op te zoeken en mijn vriendinnen en familie te zien.

  1. Wat is jouw favoriete plek in Amsterdam?

Ik vind het zo moeilijk om een favoriete plek te benoemen in Amsterdam. Zo heb ik wel een hele lijst aan restaurantjes/cafés, gekregen van collega Charlotte, die ik ooit nog een keer af wil strepen om erachter te komen wat in ieder geval mijn favoriete restaurant/cafe is in Amsterdam. Maar als ik nu toch wel iets moet benoemen waar ik blij van word dan is het, het uitzicht op een brug over een van de grachten.

  1. Hoe ben je bij Legal People terecht gekomen?

TIG Sports lag in lijn met mijn sportopleiding op de HAN. Na een jaar kon ik mijn traject daar niet voortzetten waardoor ik mijn horizon ben gaan verbreden. Ik heb gekeken naar punten waar ik energie van krijg. Hierin komt de ondersteunende rol meer bij mij naar voren dan een leidinggevende rol. Daardoor ben ik mij gaan focussen op assistent functies. En zo ben ik uiteindelijk via van der Houwen recruitment bij Legal People terecht gekomen. De sfeer binnen Legal People sprak mij enorm aan, zodat ik hier heel graag aan de slag wilde.

  1. Wat lijkt jou de grootste uitdaging in deze functie?

Ik zie het als uitdaging om ervoor te zorgen dat de adviseur onbezorgd op specialistisch niveau kan adviseren door middel van mijn ondersteuning in het proces.