Maak kennis met…

Julia Visser

  1. Vertel eens iets over jezelf.

Hoi! Mijn naam is Julia, ik ben 23 jaar en ik woon nu 4 jaar in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in het Zuid-Hollandse dorpje Middelharnis en uiteindelijk gaan studeren in het mooie en gezellige Breda op de hogere hotelschool. Door de hotelschool heb ik een passie ontwikkeld voor lekker eten en voor reizen, hopelijk kan ik dan ook in een paar jaar naar mijn nummer 1 bestemming, Nieuw Zeeland. Verder ben ik gek op sporten, tennissen, dieren en wandelen op het strand met mijn hond.

  1. Wat is jouw favoriete plek in Amsterdam?

Ik ben gek op het eten bij De Japanner, een onwijs leuke en gezellige plek. Tijdens de warme zomeravonden ben ik vaak te vinden op het terras van de Waterkant, Hannekes Boom of Meneer Nieges. Omdat ik ook van wandelen hou, vind ik het heerlijk om in de avond langs het Amstel te lopen, wat naar mijn mening het mooiste plekje van Amsterdam is.

  1. Hoe ben je bij Legal People terecht gekomen?

Na 3 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij W Amsterdam, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Op LinkedIn ben in benaderd door een recruitment bedrijf en tijdens het gesprek met dit bedrijf stelden zij Legal People voor en was ik gelijk geïnteresseerd. Nadat ik was uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, kreeg ik gelijk een warm en goed gevoel bij Legal People en zit ik heel goed op mijn plek.

  1. Wat lijkt jou de grootste uitdaging in deze functie?

Het is onze job als Office Assistants om te zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat de adviseurs goed hun werk kunnen doen. Dit kan soms zeker een uitdaging zijn, als we bijvoorbeeld met volle agenda’s werken en hier afspraken tussen moeten plannen of verzetten. In verband met de vertrouwelijke omgeving bij Legal People, zie ik het ook als een uitdaging om ervoor te zorgen dat de logistiek in goede banen loopt.