MAAK KENNIS MET..

OLGA THOMASSEN

  1. VERTEL EENS IETS OVER JEZELF.

Hoi! Ik ben Olga, 27 jaar en net gestart bij Legal People als associate. Ik ben opgegroeid in Deventer, maar na mijn middelbare school naar Utrecht verhuisd. Hier woon ik nog steeds met heel veel plezier. Tijdens mijn studie heb ik regelmatig gereisd en nog steeds is dat iets wat ik heel graag doe. Er staan nog een hoop landen op mijn lijstje en hoop hier ieder jaar een mooi land van af te kunnen strepen.

  1. WAT IS JOUW FAVORIETE PLEK IN AMSTERDAM?

Hoewel mijn hart bij Utrecht ligt, vind ik Amsterdam ook erg leuk. Over de Albert Cuyp struinen of varen in de mooie grachten zijn wat mij betreft wel hoogtepunten van de stad. Op een warme zomeravond is het heerlijk om langs de grachten te wandelen en ergens op een terras neer te strijken. Hannekes Boom bij centraal is een andere favoriet, een heerlijk relaxte sfeer daar.

  1. HOE BEN JE BIJ LEGAL PEOPLE TERECHT GEKOMEN?

Na mijn studie heb ik bij advocatenkantoren gewerkt en kwam ik erachter dat het juridische inhoudelijke werk niet helemaal voor mij is weggelegd. Ik ben mijzelf gaan oriënteren voor andere mogelijkheden en ging opzoek naar een nieuwe uitdaging in het recruitment/HR vak. Door een goede vriend van mij, Guus Nieuwenhuijzen Kruseman, adviseur bij Legal People, ben ik op de hoogte gebracht van Legal People en de functie als associate en was ik gelijk geïnteresseerd. Tijdens mijn gesprekken kreeg ik direct een heel goed gevoel bij het bedrijf en daarom ben ik enorm blij dat ik hier aan de slag mag gaan.

  1. WAT LIJKT JOU DE GROOTSTE UITDAGING IN DEZE FUNCTIE

De grootste uitdagingen in de functie als associate lijken mij het goed zoeken naar precies die ene persoon die een perfecte match is met de functie en het bedrijf. Want zoals onze ‘Why’ ook zegt: geeft de juiste persoon op de juiste plek energie en maakt gelukkiger.

Tevens lopen er natuurlijk meerdere procedures door elkaar, dus het overzicht houden en schakelen tussen alle opdrachten zie ik ook als een enorme uitdaging!