Inspiratie

MAAK KENNIS MET..

CHRISTINE FONTAINE

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben Christine; getrouwd, 2 kindjes, wonend in Haarlem. Sinds kort werk ik met heel veel plezier als adviseur bij Legal People. In mijn vrije tijd probeer ik regelmatig te sporten en zing ik in een koor. Klinkt saai, is het niet. Alle tijd die over is breng ik het liefst door met familie en vrienden, alhoewel ik ook heel graag af en toe een moment voor mezelf pak.

Wat is jouw favoriete plek in Amsterdam?

De grachten en het Vondelpark. Ik heb lang in Amsterdam gewoond en heb de stad echt gemist toen ik verhuisde naar Haarlem. Nu ben ik er weer door de week. En dan ook nog op zo’n mooie plek! Ik loop na de lunch graag een rondje door het Vondelpark. Dan heb ik echt het gevoel “weer terug” te zijn.

Hoe ben je bij Legal People terecht gekomen?

Ik heb verschillende functies in de juridische branche gehad. Bij een toezichthouder, als advocaat en later als bedrijfsjurist. Afgelopen zomer heb ik een paar maanden de tijd genomen om na te denken over mijn volgende stap.

Ik keek op de website van Legal People naar juridische functies, maar realiseerde me dat ik eigenlijk minder met de juridische inhoud bezig wilde zijn. En toen zag ik de rol van adviseur bij Legal People zelf. Dat was voor mij de juiste match!

Wat lijkt jou de grootste uitdaging in deze functie?

Voor mij is deze functie op zich een grote uitdaging. Ik leer een totaal nieuw vak nu ik het juridische werk zelf niet meer doe. Gelukkig kan ik mijn kennis en ervaring uit vorige functies goed gebruiken, zowel aan de kant van opdrachtgevers als kandidaten.