Mariëtte van Brussel

Mariëtte heeft zich na jaren werkzaam te zijn geweest in de werving en selectie van juristen steeds meer gewijd aan de kantoororganisatie, HR, bedrijfsvoering en stroomlijnen van processen.

Usual business in unusual circumstances

Contactsport

Ook Legal People kan er niet omheen. Door de maatregelen die het kabinet heeft genomen ter voorkoming, of in ieder geval beheerste verspreiding van het coronavirus, hebben ook wij -ter bescherming van de gezondheid van onze gasten en onze medewerkers- onze werkplekken naar de individuele thuissituaties verplaatst. We hebben zo lang mogelijk geprobeerd om -met in acht neming van de maatregelen- onze gasten op kantoor te ontvangen, want het voor de lange termijn verbinden van mensen is natuurlijk bij uitstek een contactsport!

De techniek staat voor niets!

Gelukkig staan ons heden ten dage vele technische mogelijkheden ter beschikking om contact met onze relaties te houden en kunnen we ook via de video conference persoonlijke interviews voeren. Toegegeven, via de VC is de interactie misschien iets minder compleet, maar het biedt ook weer andere positieve aanknopingspunten, flexibiliteit en wederzijds begrip. Een groot deel van ons werk, zoals het in kaart brengen en houden van de markt en het contact leggen met mogelijke kandidaten, werkt natuurlijk heel goed vanuit huis. Sterker nog, veel kandidaten hebben nu meer ruimte voor reflectie en kunnen daar nu gemakkelijker vrijuit met ons over praten. Zij realiseren zich terdege, dat -ook al leven we nu even in een totaal parallel universum- het gewone leven straks weer gewoon doorgaat en je ontwikkeling ook niet stil staat.

Wij staan voor je klaar

Al met al is inmiddels het stof wat neergedaald, heeft iedereen zich aan de nieuwe situatie kunnen aanpassen en staan wij vanuit deze ongebruikelijke werkelijkheid zoals altijd voor je klaar!