Interim

AVG

Ter voorbereiding op de AVG die per 25 mei 2018 van kracht is, heeft iedereen een hoop werk moeten verrichten. In veel gevallen is een interim-jurist ingezet om de procedures en verwerkers te inventariseren, een privacy statement te formuleren en privacy protocollen op te stellen en binnen de organisatie te implementeren.

Overbrugging

Zelfs als het aantrekken van een nieuwe jurist via een vlekkeloze procedure verloopt, valt er vaak een gat van een paar maanden tussen het vertrek van de één en de start van de ander. Een interim-jurist kan uw zaken naar behoren waarnemen tot u de juiste persoon heeft gevonden.

Web Working Women

Review arbeidsvoorwaarden

Een arbeidsrechtjurist heeft vanuit huis de arbeidsvoorwaarden van een beursgenoteerde organisatie onder de loep genomen. ZIj heeft het management daarover geadviseerd en aanpassingen doorgevoerd.

Begeleiding start-up

Vanuit Portugal heeft een jurist de algemene voorwaarden en de benodigde contracten opgesteld om de start-up van bedrijf die een interactieve website voor een bepaalde beroepsgroep heeft ontworpen te realiseren.