PACT en coaching

PACT-meting en coaching

PACT-meting

Wellicht heb je in de afgelopen 3 jaar wel eens een oriënterend gesprek, of een gesprek in het kader van een vacature met een van onze consultants gehad? 10 tegen 1 dat je dan is gevraagd om van tevoren online een PACT-meting in te vullen! We hebben deze meting ontwikkeld in samenwerking met het HartKantoor en deze is speciaal toegespitst op juristen en compliance professionals, zodat we samen met jou kunnen ontdekken waar jij echt energie van krijgt. In het gesprek bij ons op kantoor krijg je van onze consultant een samenvatting van de resultaten. Mocht je interesse hebben in een uitgebreidere terugkoppeling en evt. een daarmee samenhangende (loopbaan)coaching, dan sturen wij je door naar een gespecialiseerde ACT-coach van het HartKantoor. Hieronder licht Frederike van der Kooi graag toe wat het onderscheid tussen natuurlijk- en aangeleerd gedrag jou persoonlijk kan opleveren.

Loopbaancoaching door het Hoofdkantoor

Want herken je tijdens de bespreking van je rapport met de consultant dat je soms heel goed bent in dingen, maar dat je er niet heel veel energie van krijgt? En weet je eigenlijk al, dat je het niet nog vijf jaar op dezelfde manier kunt of wilt volhouden? Kortom, wil je beter weten wie je bent en wat je werkelijk drijft? Dan ben je bij het HartKantoor aan het goede adres! Wij kunnen je op basis van de uitgebreide versie van ACT diepgaand inzicht geven in jouw eerstvolgende, logische stap in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Je kunt direct online of offline met een van onze coaches (M/V) in gesprek en je ontvangt hierbij in ca. 1,5 uur een volledige terugkoppeling van je natuurlijke kracht, je prestatiekracht en het belangrijkste: je ontwikkelpotentieel. Mooie woorden, maar wat betekenen deze voor jou?

1. Natuurlijke kracht

Je ontdekt welke kwaliteiten van nature bij jou passen: dingen die als vanzelf gaan en waar je energie van krijgt! Ook als je onder druk staat, wanneer je bijv. moe of gestrest bent, blijven deze kwaliteiten zichtbaar en voelbaar voor jezelf en je omgeving. Je hoeft er niet over na te denken, je doet het gewoon. In de gesprekken die ik dagelijks met gedreven professionals over hun ontwikkeling voer, merk ik dat dit juist de kwaliteiten zijn die door diegenen ‘normaal’ gevonden worden, juist ómdat ze zo natuurlijk zijn. Je hier bewust van worden levert al zo ongelooflijk veel op: energie, plezier, zin om te leven en hierin te ontwikkelen!

2. Prestatiekracht

Ook jij herkent waarschijnlijk dat je soms heel goed in iets kunt zijn, maar… krijg je er nu echt energie van? Zijn het de dingen waar je over 5 jaar nog steeds mee bezig wilt zijn? Of zijn er zaken die je steeds maar opnieuw uitstelt? Deze voorbeelden zijn kenmerkend voor de prestatiekracht: kwaliteiten die van nature minder bij je passen maar die je wel gedurende je leven/loopbaan hebt aangeleerd. Het zijn kwaliteiten waarbij je er moeite voor moet doen om ze in te zetten en je krijgt er minder energie van dan kwaliteiten die je van nature bezit. Belangrijk om te weten als je naast je werk ook nog een leven hebt en daarvan wilt genieten!

3. Ontwikkelpotentieel

Last but not least: je ontwikkelpotentieel! Dit zijn kwaliteiten die van nature heel goed bij je passen en die je daardoor snel en gemakkelijk kunt ontwikkelen. De reden dat deze kwaliteiten nog niet zijn ontwikkeld, kan komen doordat dit niet vanuit huis of tijdens studie/werk is gestimuleerd. Of, zoals wij dat zeggen, doordat ‘er iets overheen zit’: prestatiekracht. Je steekt dan energie in kwaliteiten die minder van nature bij je passen en waar je geen energie van krijgt. Zonde toch? Dat vinden wij nu ook! Daarom gaan wij graag met je in gesprek.

Als je meer wilt weten, kun je vrijblijvend contact opnemen met het HartKantoor via 070-2629779 of welkom@hethartkantoor.nl of een kijkje nemen op de website hetHartKantoor.nl.

Red.: In dit artikel is na de naamswijziging op 15 oktober 2020 de naam het Hoofdkantoor vervangen door het HartKantoor.