Testimonials

Maurice van den Broek – Head of Human Resources

“Wij hebben in het voorjaar en zomer van 2020 met Legal People gezocht naar een nieuw Hoofd Juridische en Fiscale zaken. Die hebben we met elkaar gevonden. Ik heb de samenwerking met Legal People als prettig en professioneel ervaren. Het proces van presenteren van kandidaten op kantoor, de begeleiding door de adviseur, de communicatie en informatieverstrekking tijdens het proces is van goed niveau. Legal People maakt haar iets hogere fee in de markt goed waar en zij is goed in staat gebleken om ons goede kandidaten met een meer corporate profiel te leveren. Ik zou een volgende keer weer bij Legal People aankloppen als wij een juridische professional zoeken. “

Ronald Vissers – EMEA Head of People

“Wanneer je voor je recruitment een Executive Search bureau inschakelt, wil je zekerheid dat je meer uit de procedure krijgt dan wanneer je het zelf zou doen en kandidaten spreekt die niet via eigen direct search waren gevonden. Dan is er balans tussen wat je krijgt en wat je daarvoor betaalt. Dit is precies het geval geweest door Compliance People in te schakelen voor de search naar een Senior Director Regulatory Compliance & Risk Management. Dit is voor onze organisatie een belangrijke en seniore functie. Daarnaast wil je dan ook totaal ontzorgd worden en wil je een proces waarin de exacte stappen worden beschreven en worden nagekomen. Dat is wat ik zocht en wat we hebben gekregen. “

Nicole Renkens – Senior Legal Counsel

“De betrokken adviseur van Legal People kent zowel APG als mijn team goed. Daardoor zijn de verwachtingen helder, waardoor het proces efficiënt verloopt. De kandidaten die aan het eind van het proces werden voorgesteld voldeden allemaal aan onze verwachtingen, niet alleen wat betreft expertise maar ook wat betreft persoonlijkheid en inpasbaarheid in het team.”

Jurriaan Hermans – General Counsel

“Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Scotch & Soda heeft al eerder met Legal People samengewerkt. Zelf was ik ooit kandidaat in een procedure en ben toen via Legal People bij Scotch & Soda geplaatst. Recentelijk heb ik de procedure ook als opdrachtgever meegemaakt. Mijn hoge verwachtingen werden bevestigd; we werden goed op de hoogte gehouden van het gehele proces, er waren korte lijnen en kregen zeer geschikte kandidaten voorgelegd; met als resultaat een succesvolle plaatsing. Dat onze adviseur zelf als advocaat en legal counsel werkzaam is geweest was zeker van toegevoegde waarde. Daardoor begreep zij uitstekend waar we naar op zoek waren. Als kandidaat stelde ik de persoonlijke aanpak erg op prijs, als opdrachtgever de professionaliteit, kwaliteit en het gestructureerde proces.”

Maarten Smals – Hoofd Juridische Zaken

Wij waren gedurende een periode van meer dan zes maanden op zoek naar een bedrijfsjurist met ruime ervaring opgedaan als advocaat in een procespraktijk met accenten op contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en/of bouwrecht. Wij bleken niet of onvoldoende in staat om kandidaten uit de advocatuur voor onze vacature te interesseren.  Om deze doelgroep te bereiken zijn wij in contact getreden met Legal People. Een wervings- en selectie bureau dat zelf consultants heeft afkomstig uit de advocatuur. Wij hebben voor Legal People gekozen vanwege hun specialisme op het gebied van werving en selectie van bekwame juristen, hun zeer ruime ervaring en hun grote relatiebestand. Wij hebben als bijzonder plezierig ervaren dat er goed is geluisterd naar het profiel van de kandidaat die wij zochten en er een gedegen voorselectie is gedaan. De keuze uit de vier voorgedragen kandidaten bleek buitengewoon moeilijk omdat zij allen over de gevraagde vaardigheden en ervaring beschikten.”

Philippe Wits – CEO

“Super veel dank voor de gesprekken met de kandidaten. Wat een diversiteit heb je aangeboden en wat een toppers heb je gevonden! We zijn echt blij met deze talenten. De keuze was moeilijk en toch ook weer niet. En dat is heel knap!”

Marielle Legein – Team Lead Nalatenschappen

“KWF was zeer blij met het feit dat jullie deze opdracht “pro bono” hebben gedaan (en ik ook want ik vond ons contact heel open en inspirerend). Keep up the good work!”

Anne Veldhuizen – General Counsel

“Legal People is uitgesproken over de inrichting van een search proces om het succesvol te laten zijn. Omdat Legal People al een keer eerder met succes voor Rituals heeft gewerkt, had ik vertrouwen in die werkwijze en heb ik me daaraan overgegeven. Tijdens het proces was er vervolgens genoeg ruimte en flexibiliteit om gezamenlijk en in goed overleg in te spelen op veranderende omstandigheden. De betrokken adviseurs dachten out of the box mee en de communicatie verliep direct en open. Inmiddels zijn onze nieuwe Privacy- & Legal Compliance Officer en Legal Counsel uit de startblokken.”

Cora Talen – Manager HR advice

“Met Legal People doen wij graag zaken. Met zorg en precisie zijn wij door Legal People aan de hand genomen en hebben wij onze ideale nieuwe collega gevonden. Het had niet beter kunnen lopen”.