Testimonials

Don Montanaro – partner Velocity Fund Management

“Many thanks for Legal People’s efforts in the search for our new Legal and Compliance Officer. We found the journey to be pleasant, positive, efficient and effective. We are already recommending your services to friends we know who could use your help as well!”

Anne Veldhuizen – General Counsel

“Legal People is uitgesproken over de inrichting van een search proces om het succesvol te laten zijn. Omdat Legal People al een keer eerder met succes voor Rituals heeft gewerkt, had ik vertrouwen in die werkwijze en heb ik me daaraan overgegeven. Tijdens het proces was er vervolgens genoeg ruimte en flexibiliteit om gezamenlijk en in goed overleg in te spelen op veranderende omstandigheden. De betrokken adviseurs dachten out of the box mee en de communicatie verliep direct en open. Inmiddels zijn onze nieuwe Privacy- & Legal Compliance Officer en Legal Counsel uit de startblokken.”

Rob Snijder – Vice President dutch & International Tax

Namens Universal Music Group ivm de search naar een Corporate Tax Manager, een Indirect Tax Manager en een Transfer Pricing Professional: “Thanks for the guidance and professional approach. You’ll be our first call if we have any open/new positions in the future.”

Maurice van den Broek – Head of Human Resources

“Wij hebben in het voorjaar en zomer van 2020 met Legal People gezocht naar een nieuw Hoofd Juridische en Fiscale zaken. Die hebben we met elkaar gevonden. Ik heb de samenwerking met Legal People als prettig en professioneel ervaren. Het proces van presenteren van kandidaten op kantoor, de begeleiding door de adviseur, de communicatie en informatieverstrekking tijdens het proces is van goed niveau. Legal People maakt haar iets hogere fee in de markt goed waar en zij is goed in staat gebleken om ons goede kandidaten met een meer corporate profiel te leveren. Ik zou een volgende keer weer bij Legal People aankloppen als wij een juridische professional zoeken. “

Florien de Nijs – Chief HR Officer

“Als je een search start is het belangrijk een beeld te hebben van verwachtingen, tijdslijnen, kosten etc. Legal People (Martijn) gaf hier heel duidelijk de tijdslijnen aan en is dit ook nagekomen. Het managen van verwachtingen, the customer journey, was enorm sterk. Hiernaast meteen ook passende kandidaten en een vlot proces. Wij zijn zeer tevreden en raden Legal People zeer zeker aan.”

Nicole Renkens – Senior Legal Counsel

“De betrokken adviseur van Legal People kent zowel APG als mijn team goed. Daardoor zijn de verwachtingen helder, waardoor het proces efficiënt verloopt. De kandidaten die aan het eind van het proces werden voorgesteld voldeden allemaal aan onze verwachtingen, niet alleen wat betreft expertise maar ook wat betreft persoonlijkheid en inpasbaarheid in het team.”

Ronald Vissers – EMEA Head of People

“Wanneer je voor je recruitment een Executive Search bureau inschakelt, wil je zekerheid dat je meer uit de procedure krijgt dan wanneer je het zelf zou doen en kandidaten spreekt die niet via eigen direct search waren gevonden. Dan is er balans tussen wat je krijgt en wat je daarvoor betaalt. Dit is precies het geval geweest door Compliance People in te schakelen voor de search naar een Senior Director Regulatory Compliance & Risk Management. Dit is voor onze organisatie een belangrijke en seniore functie. Daarnaast wil je dan ook totaal ontzorgd worden en wil je een proces waarin de exacte stappen worden beschreven en worden nagekomen. Dat is wat ik zocht en wat we hebben gekregen. “

Marielle Legein – Team Lead Nalatenschappen

“KWF was zeer blij met het feit dat jullie deze opdracht “pro bono” hebben gedaan (en ik ook want ik vond ons contact heel open en inspirerend). Keep up the good work!”