Bedankt!

Dank voor jullie leuke reacties!!

Legal People was jarig op 1 november 2016! We hebben deze mijlpaal gevierd door op deze feestelijke dag alle door ons geplaatste juristen te trakteren op taart of chocolade!

Hieronder een discrete – zoals je van ons gewend bent – greep uit de reacties:

Begin 1999 hebben jullie mij geplaatst bij … in een leidinggevende rol. Een beslissende wending in mijn carrière. Het was tevens het begin van een lange relatie met Legal People. […] Vijf jaar geleden hebben jullie mij bemiddeld naar mijn huidige baan. Opnieuw een zeer waardevolle verandering in mijn carrière. Hartelijk dank voor alle contacten en samenwerking de afgelopen jaren.

Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Ik heb alleen de laatste 15 jaar met jullie samengewerkt maar heb Legal People zien groeien tot waar jullie nu staan. Wat mij betreft de nr 1 in het vakgebied. Op naar de volgende 25 jaar!

“Dank voor de rol die wij hebben mogen spelen in jouw carrière”, was de boodschap op de doos. Dat zou ik toch wel heel graag willen omdraaien: ik wil juist jou bedanken voor de rol die Legal People heeft gespeeld in mijn carrière! Ik overdrijf niet als ik in dat kader het begrip ‘life changer’ gebruik.

Jarig team! Hartelijk dank voor jullie traktatie! Onze eerste contacten stammen uit begin jaren ’90. Jullie waren er bij toen in 2006 mijn loopbaan een andere wending nam, super was dat! Ik bouw er nog steeds op voort en bevindt mij inmiddels opnieuw te midden van puike juristen die jullie geplaatst hebben! Ik wens jullie een glansrijke toekomst toe!

Ik kreeg hier zojuist twee taarten bezorgd, misschien per ongeluk één te veel, maar ik ga ze nu allebei opeten … Wat een waanzinnig leuke actie, heel veel dank daarvoor!! Hoop dat het jullie goed gaat en op naar het volgende jubileum!

Proficiat met het 25-jarig bestaan en bedankt voor de taart (ook namens de collega’s van afdeling control & finance)!

Beste allemaal bij Legal People, wat een ontzettend leuke verassing om een taart van jullie te krijgen in het kader van jullie 25 jarig jubileum. Van harte gefeliciteerd en een succesvolle toekomst toegewenst. Inmiddels ben ik al 8 jaar zeer tevreden werkzaam bij … via jullie bemiddeling. Mijn collega’s en ik vonden het een erg lekkere taart en hebben ervan genoten. Heel veel dank voor de zeer leuke attentie.

Via jou feliciteer ik ook alle collega’s van Legal People met deze bijzondere mijlpaal. Dit bericht was al gepland nadat ik gisteren de felicitaties van de NRC zag, en toen kwam daar vanochtend nog een verrassing bij in de vorm van een taart. Heel veel dank daarvoor, wat een ongelooflijk aardig idee (en wat een ontzettend lekkere taart, ook).

Hartelijk dank voor de mooie taart die ik vandaag ontving ter gelegenheid van het 25 jarige bestaan van Legal People! Wat een heerlijke verrassing! Van harte gefeliciteerd en wat een mooie prestatie! Ik hoop dat het goed met jullie gaat en wens het kantoor nog vele succesvolle jaren toe.