Bemiddeling voor vaste posities

Executive search

Legal People is 30 jaar geleden opgericht als het eerste executive searchbureau in Nederland dat zich uitsluitend richt op juristen. Dit hebben wij gedaan uit de ambitie om op een hoog specialistisch niveau te kunnen adviseren. Door onze diepgaande kennis van de juristenmarkt kunnen wij hoge toegevoegde waarde leveren aan zowel onze kandidaten als het gaat om loopbaanadvies als aan onze opdrachtgevers bij de inrichting van hun juridische afdeling/sectie. Onze aanpak is grondig, discreet en succesvol. Wij zijn dan ook de meest gevraagde partij als het gaat om de executive search naar eindverantwoordelijke juristen als General Counsel in het bedrijfsleven en partners in de advocatuur en het notariaat.

Ons uitgangspunt is om onze opdrachtgevers een keuze te bieden uit de best passende kandidaten die op dat moment in de markt beschikbaar zijn. Wij hebben daarvoor een gestructureerde marktbewerking uitgedacht.
Door de combinatie van deze in de afgelopen 25 jaar ontwikkelde search procedure, diepgaande kennis van de juridische markt en uiterst professionele adviseurs claimen wij een 100% slagingspercentage voor juridische posities in het bedrijfsleven. In de advocatuur weten wij meer dan 90% van alle opdrachten succesvol in te vullen. Ook voor de lange termijn.

Executive search van: General Counsel, Chief Legal Officers, Legal Directors, Company Secretaries, Advocaat-partners, Notarissen

Search & selectie van: bedrijfsjuristen, (Senior) Legal Counsel, Advocaat-medewerkers, Kandidaat-notarissen

Om onze dienstverlening verder te optimaliseren hebben wij in samenwerking met het HartKantoor de PACT-meting, een uniek assessment specifiek voor juristen, ontwikkeld. Lees meer over de PACT-meting >